El cavall espantat, històries d’un ranxo

EL PROJECTE

El cavall espantat parla dels forts vincles que poden arribar a existir entre dos éssers que dins de dos mons diferents pateixen limitacions com la inseguretat, la por i la marginació, però que el pas del temps els convertirà en líders plens de força. 

El conte explica el dia a dia en un ranxo de l’oest dels Estats Units on una jove, cega, amiga de la família dels propietaris, genera un vincle amb un poltre molt espantadís i que tots els cowboys del ranxo donen com a cas perdut.

La Charlotte, coprotagonista del conte, amb una discapacitat com és la ceguera es capaç de connectar amb un cavall espantadís i desorientat i els dos es transformen amb el temps superant les seves mancances gràcies al que un ha aportat a l’altre.

A través d’aquest conte volem destacar el petit miracle quotidià que es produeix quan li dediquem al nostre entorn un mínim d’empatia, afecte i atenció. 

La Jeb Andrews Foundation es va crear al desembre del 2014 com un projecte personal de la família Blanch per ajudar a famílies amb nens amb càncer.

El 2015 la JAF va firmar un conveni de col·laboració amb l’Associació de famílies i amics amb nens oncològics de Catalunya, AFANOC i la casa dels Xuklis. Des de llavors, la JAF ha treballat a traves de la producció de la seva pròpia musica country i juntament amb la recentment creada banda, la Jeb Andrews Foundation Band, per recaptar fons per la fundació i per AFANOC.

Els drets d’autor d’aquest conte es donaran a la Fundació Jeb Andrews Foundation que un col·labora amb l’AFANOC i la Casa dels Xuklis recaptant fons per ajudar a les families amb nens amb càncer.

Paral·lelament, la fundació realitza des de el 2014 activitats relacionades amb la monta western amb cavalls, activitats relacionades amb el món del cowboy i on els principals protagonistes són els cavalls i els nens i nenes convidats per la JAF.

El nou projecte de la JAF pel 2024, per celebrar els 10 anys de fundació és aquest conte. Lluny de l’activitat musical a la que  fins ara havíem destinat el temps i els recursos, volem publicar aquesta història pr homaenatjar els cowboys i el bonic vincle que es crea entre les persones i els cavalls.

Característiques del llibre
44 pàgines
Format: A4 cm
Enquadernació: Tapa dura


L’AUTOR, XAVIER BLANCH ANDREU

Nascut a Barcelona, actualment viu al Garraf. Casat amb la Nora i pare de dues filles, la Júlia i l’Ainara. Va fer carrera com a empresari en el sector químic.
El 2014 va crear la seva fundació, com a projecte familiar i particular per ajudar a famílies amb nens en tractament oncològic. Basant-se en la seva filosofia de vida creu que tots als qui la vida els ha somrigut una mica, estem moralment obligats a retornar als que no tenen tanta sort, una mica de solidaritat, suport i empatia.
En Xavier, a través de la fundació Jeb Andrews Foundation converteix la seva passió pels cavalls americans, l’estil de vida dels cowboys basat en l’amor per la natura, per la feina ben feta i pel respecte al entorn, en una eina per millorar la vida i ajudar a famílies que ho necessiten.
Aficionat a la musica country i a escriure històries per composar les seves pròpies cançons, el conte “El Cavall Espantat” es la seva primera intrusió en el món literari com a nova eina per donar forma a la seva imaginació i canalitzar-la en un nou projecte solidari a favor de la seva fundació i de les famílies amb nens amb càncer.

DIRECCIÓ ARTÍSTICA, TONI GARCÍA

En Toni col·labora amb aquest projecte solidari coordinant un gran equip que ha posat color i màgia a aquest conte:
Direcció artística – Toni García
Thumbnails – Rita Rifé
Concept art – Alexandra Mas
Art final – Michelle Zhang

 

 

Nascut al Prat de Llobregat, manté una formació eclèctica d’art i ciència, i compatibilitza els seus estudis d’enginyeria de telecomunicacions amb les seves passions: l’art i el dibuix animat.Format en l’escola d’arts del Prat, participa en el llargmetratge d’animació Peraustrínia 2004 de Fermí Marimón.

Poc després col·labora com a autor de guions il·lustrats, com a director creatiu i d’art i com a director en multitud de sèries d’animació de gran format de reconegut prestigi a nivell mundial.

Molts dels seus treballs han estat reconeguts amb premis internacionals en fires i mercats com Annecy, Cartoon, Siggraph o Middem. Gaudeix d’un gran coneixement del desenvolupament artístic de l’animació a nivell global, el management i màrqueting de videojocs MMORPG i ha estat pioner en aplicacions de RA i d’animació per a tauletes interactives per a sèries com Canimals i Invizimals amb Novarama i Sony.

Professor i ponent d’animació en diverses universitats i festivals, ha dirigit el llargmetratge d’animació per a cinema D’Artacan i els tres gosqueters, i actualment dirigeix la pel·lícula Súper Bernard. Ha estat secretari de AEPA (associació espanyola de productors d’animació) que també conforma DIBOOS (federació espanyola d’associacions de productores d’animació)

 

SISTEMES DE PAGAMENT

1) PayPal (en el lloc web d’edita).

2) Amb targeta de crèdit o dèbit.

En el cas que s’arribi a finançar el projecte, es procedirà a editar i maquetar el llibre i finalment es publicarà. Una vegada es publiqui es faran les entregues dels exemplars en la presentació o s’enviarà a l’adreça que s’indiqui.

Si el projecte no s’arriba a finançar i no es realitza el llibre es tornaran totes les aportacions als seus mecenes.

Mecenes (20)

 1. EL CEP I LA NANSA EDICIONS  
  4 months ago
  €260
 2. Jeb Andrews Foundation  
  4 months ago
  €3,800
 3. JORGE AGUILAR GARCIA 
  4 months ago
  €110
 4. Eloi Cortes Vilanova 
  4 months ago
  €15
 5. Anònim
  4 months ago
  €400
 6. Carles Lopez Saavedra 
  5 months ago
  €15
 7. Ainoa Olive 
  5 months ago
  €15
 8. Xavier Blanch 
  6 months ago
  €75
 9. Fritz Hoderlein 
  6 months ago
  €100
 10. Salvador Aparisi Marin 
  6 months ago
  €48
 11. Xavier Pont Nesta 
  6 months ago
  €28
 12. Ferran De LLANOS 
  6 months ago
  €15
 13. Josep Alberch 
  6 months ago
  €100
 14. Assumpta Blanch Zapater 
  6 months ago
  €100
 15. javier mel ortega 
  6 months ago
  €15
 16. Marcus Durán Weitkamp 
  6 months ago
  €70
 17. Pepmari Amelburu Vives 
  6 months ago
  €48
 18. Sergio Buchholz 
  6 months ago
  €48
 19. Manuel Cruz Cotes 
  6 months ago
  €28
 20. Xavier Blanch 
  6 months ago
  €100

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!