La cuina de les emocions

SINOPSIS 

La cuina de les emocions pretén ser una guia útil i visual a través de la qual sigui possible conèixer quins aliments potencien determinades emocions, i quins hem d’evitar, tot això acompanyat d’una important part visual, amb moltes il·lustracions, perquè a més de fer el llibre més atractiu pel lector, ajudarà a recordar tot el que s’explica. Finalment, cada capítol té un apartat de receptes elaborades pel mestre pastisser i assessor gastrònom Albert Iglésias que a la vegada han sigut testades per l’Esther Voltà (la il·lustradora) qui ha elaborat les receptes a la cuina de casa seva… 🙂

 


Característique del llibre
48 pàgines
Format: 21 x 23 cm
Tapa dura

*Format provisional.


AUTORS

Esther Voltà, il·lustradora

Les il·lustracions de l’Esther Voltà són una finestra a un món misteriós i oblidat, un món ple de colors i de màgia on tot torna a ser possible. Obres plenes de vida, que pretenen millorar l’estat d’ànim de qui les mira i reobrir aquell petit racó de fantasia que hi ha dins de cada un de nosaltres i que, en el fons, mai no ha deixat d’existir …

Esther Voltà va néixer i viu actualment a Barcelona. En les seves il·lustracions podem trobar fades, ninetes, i altres personatges de conte, tots ells amb un aire misteriós i somiador, i un estil amb influències gòtiques i en ocasions vintage. Sempre pensant i creant sobre nous suports i productes on aplicar les seves il·lustracions, actualment realitza, a més dels quadres realitzats amb pintura acrílica, joies, bosses, samarretes, fermalls, xapes, mirallets, etc.

El seu primer àlbum il·lustrat va ser NONA, publicat per el Cep i la NansaCarambuco Ediciones al 2019, des de llavors ja ha publicat un conte més i un Artbook, i actualment està il·lustrant el seu tercer àlbum il·lustrat

 

Albert Iglesias, autor

Albert Iglesias és pastisser, cuiner , assessor gastrònom, formador docent i empresari, fill de família flequera des de fa diverses generacions. Va realitzar els seus estudis a l’escola de Pastisseria de Barcelona i a l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona graduant-se com a Tècnic superior de direcció en cuina i especialitzat en postres. És un gran apassionat de la seva professió que sap unir experiència i creativitat, aconseguint així, fer-ne un art.

Entre els seus treballs destaquen la creació del pa i postres pel dia mundial del teatre i creacions de pans i postres per series televisives com a “La Riera” entre d’altres… Col·laborador en revistes gastronòmiques i divulgador gastronòmic en diferents escoles del país. No només s’interessa pel mon gastronòmic sinó també per la música i el teatre.

 

*Es farà una presentació del llibre a l’ESHOB (Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona) en la que, a més de presentar el llibre al costat de la il·lustradora, Esther Voltà, el mestre pastisser Albert Iglésias ens donarà una classe magistral de pastisseria en la qual ens ensenyarà com realitzar 4 de les receptes que apareixen en el llibre. En l’esdeveniment, de 2 hores de durada, podrem veure i degustar algunes receptes, l’acte es retransmetrà també via on line per a tots aquells mecenes que no puguin assistir presencialment.

SISTEMES DE PAGAMENT

1) PayPal (en el lloc web d’edita).

2) Amb targeta de crèdit o dèbit al lloc web d’Edita (amb la seguretat de PayPal però sense necessitat de tenir un compte PayPal).

3) Fent una transferència al número ES17 0081 0050 1800 0107 7808/BSAB ESBB – EDITORIAL – indicant amb un correu electrònic a info@edita.cat la informació de pagament, el projecte i el nom del mecenes.

En el cas que s’arribi a finançar el projecte, es procedirà a editar i maquetar el llibre i finalment es publicarà. Una vegada es publiqui es faran les entregues dels exemplars en la presentació o s’enviarà a l’adreça que s’indiqui.

Si el projecte no s’arriba a finançar i no es realitza el llibre es tornaran totes les aportacions als seus mecenes.

Mecenes (14)

 1. Alex Rodríguez López 
  1 day ago
  €25
 2. ELENA UBEDA 
  2 days ago
  €14
 3. Artemi Nolla 
  2 days ago
  €38
 4. Artemi Nolla 
  2 days ago
  €14
 5. LLUIS SENDRA SIMAL 
  2 days ago
  €38
 6. carmen vicente 
  4 days ago
  €14
 7. Mauricio Fernández Vizcarri 
  5 days ago
  €14
 8. Albert Godayol Soler 
  5 days ago
  €14
 9. Gemma Bitriu 
  5 days ago
  €25
 10. helena Martínez Farregut 
  5 days ago
  €14
 11. Agnès Fabregà Creixell 
  5 days ago
  €14
 12. Javier Canovas Paradell 
  5 days ago
  €50
 13. Rosa Maria Llaveria Grau 
  6 days ago
  €25
 14. Carambuco  
  6 days ago
  €106

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!