Aprèn a vestir-te amb la Laia i en Roger

EL PROJECTE

“La idea del projecte sorgeix de la meva consulta com a neuropsicòloga on veig a varis nens i nenes que tenen dificultats en l’adquisició de determinades habilitats bàsiques com el vestir-se, desvestir-se, rentar-se les dents, dutxar-se, fer pipi,… Per ajudar-los a adquirir aquestes habilitats i dona’ls-hi més autonomia penso que una bona eina perquè els nens aprenguin són els contes, ja que, en ells, aprenen d’una forma divertida i amena; i a través del modelat i la imitació, dos formes d’aprenentatge molt útils en infants, facilitem tot aquest procés d’adquisició de les habilitats.

Així el projecte sorgeix encaminat a nens i nenes que tenen dificultats per adquirir aquestes habilitats i que per l’edat que tenen ja les haurien de dur a terme. Això pot donar-se amb nens que per exemples tinguin retards psicomotrius, discapacitat intel·lectual, autisme, algunes epilèpsies,… Tot i això, aquests contes també van orientats a nens i nenes que per edat els hi toca assolir aquestes habilitats i estan en ple procés d’aprenentatge d’aquestes.

Aquest primer conte que presentem és un conte cap-i-cua, és a dir, tenim dos contes en un. Dos contes on treballem les habilitats complementàries de vestir-se i desvestir-se d’una manera amena i fàcil pels nens. En ells es descriuen tots els passos per la seva adquisició. A més, el format en que es presenta aquest conte també fa partícip a la família a través d’una guia didàctica, ajudant així en aquest aprenentatge.”


Característiques del llibre
28 pàgines
Format: 17 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura

CONEIX A LES AUTORES

Laura Coll, autora

Soc Llicenciada en Psicologia i Màster en Neuropsicologia. Treballo des de fa anys en consulta privada amb nens/es que tenen dificultats cognitives, entre elles l’adquisició de determinades habilitats bàsiques com el vestir-se, desvestir-se, rentar-se les dents, dutxar-se, fer pipi,…

Penso que una bona eina perquè els nens aprenguin són els contes, ja que, en ells, aprenen d’una forma divertida i amena; i a través del modelat i la imitació, dos formes d’aprenentatge molt útils en infants, facilitem tot aquest procés d’adquisició de les habilitats.

Així doncs, vaig decidir escriure aquests contes per poder arribar a aquests infants i a qualsevol nen/a que estigui aprenent aquestes habilitats i que els seus familiars es vulguin ajudar dels contes per fer-ho més fàcil.

 

Laura Martínez Carrasco, il·lustradora


Em vaig llicenciar en Medicina el 2011 i, posteriorment, vaig realitzar l’especialitat de Ginecologia i Obstetrícia. Fins ara, m’he estat dedicant plenament a ajudar a mares i nadons en aquesta transició tan especial que és l’embaràs i el part,  això ha fet que deixés els meus hobbies una mica apartats.
Quan se’m va presentar l’oportunitat de participar en aquest projecte com il·lustradora, no vaig dubtar en reprendre el dibuix, la meva gran afició, per posar el meu granet de sorra en acompanyar als més petits en les seves primeres etapes de la vida, fent-los més visual i divertit l’aprenentatge.

 

SISTEMES DE PAGAMENT

1) PayPal (en el lloc web d’edita).

2) Amb targeta de crèdit o dèbit al lloc web d’Edita (amb la seguretat de PayPal però sense necessitat de tenir un compte PayPal).

3) Fent una transferència al número ES17 0081 0050 1800 0107 7808/BSAB ESBB – EDITORIAL – indicant amb un correu electrònic a info@edita.cat la informació de pagament, el projecte i el nom del mecenes.

En el cas que s’arribi a finançar el projecte, es procedirà a editar i maquetar el llibre i finalment es publicarà. Una vegada es publiqui es faran les entregues dels exemplars en la presentació o s’enviarà a l’adreça que s’indiqui.

Si el projecte no s’arriba a financiar i no es realitza el llibre es tornaran totes les aportacions als seus mecenes.

Mecenes (3)

 1. Laura Puebla 
  6 hours ago
  €14
 2. ignacio luis costales calvo 
  4 days ago
  €24
 3. Jordi Coll Grifoll 
  4 days ago
  €90

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!