Tinc unes bans

EL PROJECTE

Aquest llibre sorgeix d’una experiència personal de l’autora, de les relacions que experimenta en el seu dia a dia a l’escola amb altres persones de la mateixa edat, nenes i nens que comencen la preadolescència i nenes i nens que encara són infants, tot plegat entre qüestions més importants i d’altres que no ho són tant.

La seva capacitat d’observació i la visió analítica del comportament de les persones la van fer reflexionar sobre el bullying, les relacions personals, i d’altres conflictes diaris amb els que tothom hem de conviure.

El relat sintetitza d’una manera àgil i directa el conflicte personal que qualsevol nen/a pot viure en un entorn escolar, concloent amb una petita lliçó de vida però de gran significat.

SINOPSI

La Madison arriba nova a l’institut, s’hi troba sola i perduda i en el seu afany per guanyar-se noves amistats acabarà adonant-se que per ser ben rebuda només li cal una sola cosa… artificial i sense sentit.


Característiques del llibre
28 pàgines
Format: 17 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura


CONEIX ALS AUTORS 

Minerva Massana Massip, autor

Em presento, el meu nom és Minerva, tinc 12 anys i visc a la ciutat de Barcelona.

Després de passar per diferents etapes de la meva vida he arribat a la preadolescència, un punt i a part. He après molt sobre la meva persona al llarg dels últims 2 anys, i he descobert que tinc uns gustos peculiars. No fa més d’un any que m’he començat a interessar per la filosofia, he començat a estudiar-la pel meu propi peu. Em sembla molt curiós veure com aquelles persones tenen la resposta a coses que la gent directament ni es plantejava. Em sembla extremadament interessant que tot i que pensaven diferent dels demés, ells defensaven els seus ideals i la seva forma de pensar.

A part de la filosofia estic molt interessada en la lectura, m’encanten els llibres i autors clàssics: El diari d’Anna Frank (Anna Frank), Tirant lo Blanc (Joanot Martorell), La Metamorfosis (Franz Kafka)… Però de tots els llibres que m’he llegit hi ha un en concret que se’m quedarà clavat per tota la vida, i que es podria considerar el meu llibre preferit que es La sombra del viento de Carlos Ruiz Zafón, tot i només haver-me llegit 2 llibres d’ell trobo que és un autor brillant i que quedarà en la memòria de molta gent.

Soc també una gran apassionada de la música, actualment toco 3 instruments, la guitarra, l’ukelele, i el teclat. Faig classes de guitarra 2 cops a la setmana i de teclat també, amb l’ukelele es podria dir que soc autodidacta, ja que ningú em va ensenyar a tocar-lo i vaig aprendre per mi sola. M’agrada molt la música de David Bowie, ell és el meu cantant preferit, tot i que trobo que Guns n’ Roses, Queen, Rolling Stones i The Police tambe són grans icones de la música.

Aquest és el meu primer llibre que espero que vegi la llum i s’arribi a editar.

 

Marc Massana, il·lustrador

Sóc el Marc Massana, pare de la Minerva. Vaig llegir el seu relat i em va agradar molt per la manera com l’ha escrit i perquè conté un missatge potent i crític sobre la societat de consum i com afecta el creixement personal dels nens i adolescents, per això vaig decidir acabar de donar-li forma amb il·lustracions conceptuals que l’acompanyessin.

Nascut a Barcelona al 74, format en disseny gràfic, il·lustració i Markètig Digital, actualment treballo com a consultor en la meva pròpia agència de la qual sóc cofundador.

Soci de l’associació UrbanSketching Barcelona, la Il·lustració s’esdevé un llenguatge personal de comunicació i creativitat, a la vegada que terapèutic i enriquidor.

Aquesta pot ser una gran oportunitat per la Minerva de poder veure publicat el seu primer llibre, un motiu de satisfacció i gran autoestima, una demostració palpable per creure en ella mateixa.

 

 

 

 

 

SISTEMES DE PAGAMENT

1) PayPal (en el lloc web d’edita).

2) Amb targeta de crèdit o dèbit al lloc web d’Edita (amb la seguretat de PayPal però sense necessitat de tenir un compte PayPal).

3) Fent una transferència al número ES17 0081 0050 1800 0107 7808/BSAB ESBB – EDITORIAL – indicant amb un correu electrònic a info@edita.cat la informació de pagament, el projecte i el nom del mecenes.

En el cas que s’arribi a finançar el projecte, es procedirà a editar i maquetar el llibre i finalment es publicarà. Una vegada es publiqui es faran les entregues dels exemplars en la presentació o s’enviarà a l’adreça que s’indiqui.

Si el projecte no s’arriba a financiar i no es realitza el llibre es tornaran totes les aportacions als seus mecenes.

Mecenes (18)

 1. Miquel i Engracia Anguita 
  4 weeks ago
  €20
 2. Javier Galindo Guarch 
  1 month ago
  €12
 3. Mercedes Comas Querol 
  1 month ago
  €30
 4. Nieves Comas 
  1 month ago
  €30
 5. JAUME MASSANA 
  1 month ago
  €22
 6. PAULA VILA PEREZ 
  1 month ago
  €12
 7. Miriam Salcedo pascual 
  1 month ago
  €12
 8. Xavier Bergas 
  1 month ago
  €22
 9. EDGAR MASSANA ALBERICH 
  1 month ago
  €12
 10. Celia Corrales 
  1 month ago
  €12
 11. esther salcedo pascual 
  1 month ago
  €12
 12. Eva Garcia salcedo 
  1 month ago
  €12
 13. JUAN PEDRO AGÜERA DEL OLMO 
  1 month ago
  €12
 14. F. Jesus Sanchez 
  1 month ago
  €12
 15. Julian Sojo Marin 
  1 month ago
  €12
 16. David Nicolas Solana 
  1 month ago
  €300
 17. gabriel bestard ribas 
  1 month ago
  €85
 18. Salvador Macip 
  1 month ago
  €12

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!