Com treballem

 

 

Passos a seguir per publicar un llibre a Edita.cat

Al portal Edita.cat podràs publicar la teva obra de manera fàcil i ràpida, sempre guiat per nosaltres.

Icono paso 1

1. El primer que has de fer és posar-te en contacte amb nosaltres des de la secció Contacte i dir-nos qui ets i presentar-nos la teva obra breument, així com assenyalar de forma general a quin públic va dirigit.

Icono paso 2

2. Si creiem que el projecte pot encaixar dins de les obres de Edita.cat, et demanarem el manuscrit.

Icono paso 3

3. Aquest document passarà al comitè editorial d’El Cep i La Nansa on es decidirà finalment si l’obra entra a formar part d’Edita.cat. Aquest comitè pot arribar a decidir subvencionar una part del projecte , el que et facilita aconseguir el pressupost desitjat.

Icono paso 4

4. Quan El Cep i La Nansa dóna el vistiplau a l’obra, des Edita.cat ens posem en contacte amb tu.

Icono paso 5

5. Et demanarem les dades necessàries per a la publicació del projecte a la web. Des de l’editorial t’acompanyarem durant tot el període de la campanya per tal que puguis fer-ne difusió entre tots aquells que puguin estar interessats en la publicació d’aquest llibre, com per exemple, persones del teu entorn, associacions relacionades amb el tema del llibre, persones amb les mateixes inquietuds … Seguidament, vam marcar les recompenses que es portaran tots aquells que ajudin al teu projecte. Des Edita.cat us proposem fer un booktrailer, si se sent inspirat ho pot fer vostè mateix, però si ho prefereix ho farem nosaltres, sense cap cost.

Icono paso 6

6. Si el teu projecte encara no té il·lustrador/a des d’aquí en pots trobar un al nostre espai d’il·lustradors. Des d’allà les autores i autors que cerqueu col·laboració per als vostres projectes podreu veure una galeria d’estils i opcions per triar i posar-vos en contacte directament amb els que més us agradin o s’adaptin millor al vostre projecte.
A partir de llavors, inicieu junts aquest viatge, treballant plegats per preparar la campanya junt amb l’editora, i, un cop assolit l’objectiu, creant i desenvolupant tot el procés d’edició del llibre.
Icono paso 4
7. Quan tenim tot el necessari, el projecte es publica a la pàgina web.

Icono paso 7

8. L’autor i l’editorial utilitzem tots els mitjans possibles (xarxes socials, actes públics, campanyes de mailing …) per donar a conèixer l’obra fins al final del procés.

Icono paso 8

9. Durant 40 dies es busca recaptar el pressupost acordat amb l’editorial. En cas de no arribar al pressupost, es retornaran les aportacions als mecenes i en el cas de superar el pressupost desitjat, s’utilitzarà per augmentar el tiratge d’obres o per fer més difusió del llibre.

Icono paso 9

10. Un cop aconseguit el pressupost, comença el procés d’edició del llibre.

Icono paso 10

11. Durant aquest estat, l’autor conjuntament amb l’editorial ens posem en contacte amb els promotors del projecte.

Icono paso 11

12. Finalment, quan el llibre ja està editat, tu assistiràs a presentacions, xerrades, actes públics relacionats amb el llibre o amb el seu tema.

Icono paso 12

13. Finalment la teva obra es comercialitza a les llibreries.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!