Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/edita032/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 454

Com treballem

 

 

Passos a seguir per publicar un llibre a Edita.cat

 

 

Al portal Edita.cat podràs publicar la teva obra de manera fàcil i ràpida, sempre guiat per nosaltres.

1. El primer que has de fer és posar-te en contacte amb nosaltres des de la secció Contacte i dir-nos qui ets i presentar-nos la teva obra breument, així com assenyalar de forma general a quin públic va dirigit.

2. Si creiem que el projecte pot encaixar dins de les obres d’Edita.cat, et demanarem el manuscrit.

3. Aquest doument passarà al comitè editorial de El Cep i la Nansa on es decidirà finalment si l’obra entra a formar part d’Edita.cat. Aquest comitè pot arribar a decidir subvencionar una part del projecte, cosa que et facilita aconseguir el pressupost desitjat.

4. Quan el Cep i la Nansa dóna el vistiplau a l’obra, des d’Edita.cat ens posem en contacte amb tu.

5. Et demanarem les dades necessàries per a la publicació de l’obra al web i busquem aquells que puguin estar interessats en la publicació d’aquest llibre, com per exemple, persones del teu entorn, associacions relacionades amb el tema del llibre, persones amb les mateixes inquietuds… Seguidament, marquem les recompenses que es duran tots aquells que ajudin al teu projecte. Des d’Edita.cat us proposem fer un booktràiler, si us sentiu inspirats el podeu fer vosaltres mateixos, però si ho preferiu el farem nosaltres, sense cap cost.

6. Quan tenim tot el necessari, el llibre es publica a la plana web.

7 i 8. Una vegada publicat, durant 40 dies, tant tu com nosaltres buscarem per tots els mitjans possibles (xarxes socials, actes públics, campanyes de mailing…) donar a conèixer l’obra, per aconseguir el pressupost. En el cas de superar el pressupost desitjat, s’utilitzarà per augmentar el tiratge d’obres o per més fer més difusió del llibre.

9 i 10. Quan aconseguim el pressupost de l’obra, el Cep i la Nansa comença el procés d’edició del teu llibre i ens posem en contacte amb els promotors del projecte.

11. Per últim, quan el llibre ja està editat, tu assistiràs a presentacions, xerrades, actes públics relacionats amb el llibre o amb el seu tema.

12. Finalment la teva obra es comercialitza a les llibreries. Tanmateix, seguim en contacte per qualsevol dubte que et pugui sorgir després de la publicació de la teva obra.

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!