FAQs Edita.cat

Què és Edita.cat?
Edita.cat és una plataforma que posa en contacte escriptors independents i mecenes. Ofereix als escriptors els mitjans per obtenir el finançament necessari per publicar les seves obres, i als mecenes la possibilitat de participar en el finançament de projectes independents. És, també, un punt de trobada entre els creadors i professionals del sector per tal de consolidar una xarxa d’intercanvis de coneixement i experiència al voltant de l’edició.
Per què recórrer a Edita.cat?
Edita.cat sorgeix d’una banda com alternativa a l’autopublicació i d’altra banda per facilitar l’entrada al món editorial a autors amb obres de qualitat. És per aquest motiu que El Cep i la Nansa pot arribar a assumir una part del cost total del procés editorial i així ajudar als autors a aconseguir el seu pressupost més fàcil i ràpidament.
Què és el crowdfunding?
El crowdfunding, també anomenat micromecenatge, és una forma de finançament de projectes mitjançant les aportacions econòmiques de moltes persones. Els mecenes realitzen les inversions com a forma de promoció de la cultura, sense obtenir cap benefici econòmic de les obres, més enllà de petits obsequis per les seves aportacions. El que es busca és el recolzament col·lectiu i la difusió popular.
Quina diferència hi ha entre publicar amb Edita.cat i una impremta?
Edita.cat s’encarregarà de moltes més coses a part de la impressió del teu llibre: tramitació legal, edició, producció i distribució. Les obres publicades sota el segell de la nostra editorial tindran totes les garanties d’una obra normal i podran ser venudes a qualsevol llibreria. Des d’Edita.cat oferim el nostre esforç, recolzament i experiència per donar-li tot el ressò possible als vostres projectes.
Quin cost té l’ús de la plataforma Edita.cat?
L’ús de la plataforma Edita.cat no té cap comissió de gestió.
Llavors… pujo el meu llibre a Edita.cat i me n’oblido?
Per assegurar l’èxit del vostre projecte, des d’Edita.cat pensem que la promoció s’ha de fer conjuntament, els autors amb la editorial, ja sigui assistint a presentacions de llibres, xerrades, estant actiu a les xarxes socials… Qualsevol proposta és benvinguda.
Què passa si un projecte no arriva a l'objectiu?
Si no s’aconsegueix el pressupost objectiu es retornaran els imports als mecenes.
Tens més preguntes?
Si tens qualsevol dubte, tant si ets escriptor com mecenes, escriu-nos un email comentant-nos els teus dubtes a: edita@elcepilanansa.com i t’ajudarem amb tot el que sigui necessari. Comencem a crear junts!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!