Participa d’un projecte

Una llista completa dels nostres projectes

El rei Golafre

El rei Golafre

Actius
"El Rei Golafre (una història del tió)" és una fabulació sobre l´origen de la tradició popular catalana, del tió de Nadal.
Els petits gegants

Els petits gegants

Actius
Coneixes la història de l'Hereu i la Pubilla de Vilanova i la Geltrú? Descobreix qui són, la seva meravellosa història i celebra els seus 250 anys amb el conte dels petits gegants de Vilanova i la Geltrú.
La meva germana té un estoma

La meva germana té un estoma

Actius
Un conte inspirat en fets reals que parla de la força i la capacitat de resistència que tenen els infants.
El secret de la poció

El secret de la poció

Actius
"El secret de la poció" és una eina que ens obre la porta a començar a parlar de les addiccions, els secrets que fa mal guardar, les conductes abusives i les negligències dels adults.
En Tim & en Rex

En Tim & en Rex

Actius
Quin paper pot jugar la imaginació d’un nen de deu anys per buscar fer realitat la il·lusió de la seva vida? En Tim té una idea molt clara: vol educar, cuidar i jugar amb el seu inseparable amic de quatre potes. Vol aconseguir el seu somni costi el que costi, i si cal, s’ho imaginarà amb tantes ganes, que serà com si fos realitat... Però ho acabarà sent?
Caixes, caixes i més caixes

Caixes, caixes i més caixes

Actius
"Caixes, caixes i més caixes" és un conte sobre el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. És la història de Nola, que acaba de perdre al seu germà Niko.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!