Sobre edita.cat

Coneix-nos millor

Edita.cat és una plataforma dedicada a la publicació de projectes editorials de forma senzilla i col·lectiva, per a posar en contacte els escriptors amb els seus futurs lectors, amb el suport constant de l’editorial El Cep i la Nansa.

Amb aquesta plataforma es vol donar veu a obres que destaquen de la resta en contingut i qualitat i fer-les arribar a un públic que té interès específic en el tema que tracta el llibre en concret. És per això que les obres presentades hauran de passar el filtre del nostre comitè editorial.

Què diferencia Edita.cat d’altres portals de crowdfunding o micromecenatge?

El Cep i la Nansa pot arribar a assumir una part del cost total del procés editorial, cosa que permet als autors assolir el seu pressupost d’una manera més ràpida i fàcil. En cas de superar el pressupost acordat, l’import es destinarà a augmentar el tiratge de l’obra o bé a fer-ne més difusió.

Per als mecenes, Edita.cat és un portal de reunió amb els creadors i professionals del sector per tal de consolidar una xarxa d’intercanvis de coneixement i experiència al voltant de l’edició.

Més enllà d’això, els donants o mecenes que aportin finançament a un projecte rebran recompenses o experiències exclusives relacionades amb l’obra.

Des d’El Cep i la Nansa i Edita.cat posem tot el nostre esforç, tota la dedicació i la professionalitat al servei del vostre projecte per donar-li tot el ressò possible i guiar-vos durant tot el procés previ i posterior a la publicació de les vostres creacions.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!