Anabel Herrero

Anabel Herrero

Soc il·lustradora profesional, apassionada del món editorial infantil i juvenil, així com de la creació de continguts.
Després d’estudiar la llicenciatura de Belles Arts a la Universitat Politècnica de València, em vaig dedicar a l’ensenyament en l’àmbit de l’Educació Pública fins que va arribar la petita gran revolució a la meva vida, el naixement del meu fill i amb ell, la necessitat de perseguir el somni de ser il·lustradora. Així que el 2017 vaig realitzar el Màster d’Il·lustració Professional a Barreira A+D i va començar la meva aventura al món de la il·lustració infantil i juvenil.

Actualment compagino la docència amb el treball com a il·lustradora. Estic desenvolupant constantment projectes personals i he col·laborat amb particulars i editorials com Babidi-bú il·lustrant La aldea Ser, de Xelo San Félix, Soy especial i ¿Quien no lo es? tots dos de Carmen Gloria Palma, així com amb l’editorial Algar il·lustrant El enigma del Grafitero misterioso, d’Israel Campos.

Les meves il·lustracions estan treballades amb materials i tècniques tradicionals que compagino amb tècniques digitals. La lectura del text i interpretació en imatges íntimes i personals és una cosa que m’apassiona de la meva feina.

CONTACTA AMB L'ANABEL

 

 

anabelherrero.com

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!