Assumpta Codina

Assumpta Codina

Soc l’Assumpta Codina i vaig estudiar pintura i ceràmica a l’Escola Massana de Barcelona.
Visc i treballo a Igualada, una ciutat petita i amable on em sento molt a gust. Actualment, compagino la il·lustració amb l’ensenyament i amb projectes inclusius basats en la creació artística.
Entenc la meva trajectòria com un camí a la recerca d’un llenguatge propi que em permeti expressar-me creativament. Aquest trajecte vital m’ha permès experimentar amb la ceràmica i la pintura per arribar finalment a la il·lustració, on he trobat l’encaix definitiu.
He treballat per a editorials com Santillana o Claret. Per a institucions públiques, en projectes turístics i patrimonials. I també per a empreses i particulars. Però on em sento més còmoda és amb la il·lustració infantil. Potser per la bona connexió i el contacte que sempre he tingut amb els infants i per tot el que d’ells he après.
M’agraden els reptes, portar la il·lustració a tota mena de suports, col·laborar amb altres creadors i donar forma a allò que altres imaginen.
Per a mi il·lustrar és un plaer, i per això em reservo també un espai per als projectes propis que van donant voltes i voltes dins el meu cap.
Projectes i treballs que us convido a conèixer.

CONTACTA AMB L'ASSUMPTA

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!