Clara Battestini

Clara Battestini

Clara Battestini, nascuda l’any 1995 a Barcelona. Graduada en il·lustració per la Llotja de Sant Andreu. Posteriorment, vaig estudiar disseny a la Universitat d’EINA de Barcelona, per tal de completar la meva formació i complementar les meves creacions.

Des de sempre dibuixar ha estat la meva manera de passar l’estona i evadir-me del meu entorn. Un bon dia vaig decidir convertir-ho en professió i des de llavors he realitzat diversos encàrrecs per a l’institut català de la salut, cartelleria i marxandatge per a una obra de teatre infantil, etiquetes de cerveses, etc.

Treballo amb tècniques mixtes, sobretot amb gouache o aquarel·les combinades amb grafit i llapis de colors o amb tinta xinesa per als contorns. La combinació de tècniques m’ajuda a enriquir les il·lustracions creant diferents textures més aigualides o més denses. De tant en tant també m’agrada retornar a tècniques com la pintura a l’oli, la pintura acrílica o el carbonet, ja que ofereixen un rang de textures molt més ampli.

Anteriorment, he treballat amb estils diferents per tal de provar i veure què era el que m’interessava, fins al dia d’avui que m’estic centrant en la il·lustració infantil i juvenil. M’agrada aportar algun toc divertit o una mica irònic a cada una de les meves il·lustracions com a marca més personal, ja sigui en relació amb el text del qual parteixo o de la il·lustració mateixa.

CONTACTA AMB LA CLARA

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!