Glòria Fort

Glòria Fort

Hola, el meu nom és Glòria Fort.
Soc il·lustradora, dissenyadora gràfica i professora de cicles formatius a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú.
Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Diplomada en Arts i Oficis a l’escola Llotja.

He col·laborat amb diverses empreses, institucions i editorials, sobretot com a il·lustradora en l’àmbit infantil, encara que també he fet paral·lelament treballs de disseny gràfic i projectes personals d’il·lustració.
He il·lustrat llibres de text i contes, d’alguns dels quals també en soc autora. He fet treballs d’il·lustració per a productes com a jocs, productes infantils, estampats o làmines i vinils decoratius.
Crec que un dels majors beneficis de fer feina per a diversos sectors és que t’ajuda a créixer i a desenvolupar diverses habilitats com artista, a més d’aportar una inestimable experiència. Passar de l’editorial al producte m’ha permès experimentar amb diferents estils i tècniques i buscar el to adequat per a cada projecte i aquest camí és el que fa únic a cada artista, experiències i vivències que ens transformen en el que som.

També soc professora des de fa més de 37 anys, l’altra meva gran passió… on intento transmetre tot el meu amor per qualsevol manifestació artística.
En els meus treballs intento projectar tota la meva passió per la il·lustració, tan infantil com més sòbria i adulta però sempre creativa, original i amb un enfocament personal i amb un toc especial.

CONTACTA AMB LA GLÒRIA

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!