Leti Saad

Leti Saad

Va estudiar a la Facultat d’Arquitectura Disseny i Urbanisme (Buenos Aires, Argentina). Pràcticametn durant tota la vida va estudiar dibuix i pintura. El dibuix em va acompanyar i va ser part del meu dia a dia, com un hobbie, com un company amagat i silenciós. Però de sobte un dia em vaig adonar, que treballant com a dissenyadora ja no era feliç, i vaig fer un gir a la meva vida canviant el disseny per la il·lustració.

En animar-me a fer sortir a la llum aquesta companya oculta, vaig recuperar coses importants que havia perdut: la passió, les ganes i l’entusiasme de treballar en un projecte.

Vaig començar a créixer com a il·lustradora infantil i juvenil des de l’any 2012. He tingut el plaer d’il·lustrar en aquest temps diversos llibres “Anacleta viaja a las estrellas”, traduït al francès i l’anglès, i il·lustracions per a l’editorial Clara Beter, i he autoeditat contes i llibres educatius.

Algun dels llibres que he il·lustrat:

  • “Avi and Ahmed play futboll in Jerusalem´s Sacher Park” Autors: Kerry Olitzky i Inas Youni, per a l’Editorial Dixi Books, Londres.
  • “ABC de los animales”, per a Papallona Transformative Education, projecte “El Faro”, editat per Velazquez Press. Miami, USA.
  • “El color del agua y otros cuentos”,  Alma Flor Ada, per a Papallona Transformative Education, projecte “El Faro”, editat per Velázquez Press. Miami, USA.

Actualment treballo feliçment com a il·lustradora freelance i docent. 🙂

CONTACTA AMB LA LETI

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!