Maria Gambús

Maria Gambús

Sovint faig la broma; avui ja no sóc artista. Hi ha dies o setmanes que “no surt res”, o el que surt no m’agrada. I llavors faig aquests comentaris, ara sóc pastissera i “canvio d’ofici”. En broma em protejeixo per seguir creixent. Perquè el que estic fent ja no em val i necessito dedicar més esforç per avançar.

L’artista ha d’estar constantment renovant-se, i és que ser artista és així per naturalesa. He sentit a dir que les meves obres son expressives i sensibles. I em fa feliç. De fet aquest és l’eix que em mou per crear i dibuixar. Per aquest motiu sempre em veig involucrada en projectes senibles i realistes. M’agrada explicar la veritat de les coses amb transparència i suavitat.

La línia a grafit és un dels meus punts forts i la complemento amb una mica de color tan sigui aquarel·la i llapis de color com amb digital fent servir la tauleta gràfica i el Procreate.

Quan dibuixo els personatges dels contes sento que els acaricio, això no és broma! és un dels motius pels quals gaudeixo del fet de dibuixar.

CONTACTA AMB LA MARIA

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!