Marta Casals

Marta Casals

Soc empordanesa. Des de ben petita vaig començar a pintar i dibuixar en una acadèmia de pintura i dibuix, fins que vaig decidir estudiar Belles Arts (Universitat de Barcelona) i després Disseny Gràfic a Eina (Universitat Autònoma de Barcelona).
Finalitzats els estudis vaig estar treballant en diverses agències de publicitat i en disseny de pàgines web. Mai he deixat de dibuixar i pintar.
El 2015 vaig realizar un curs d’il·lustració infantil amb la il·lustradora Mariona Cabassa que va donar un gir a la meva trajectòria; allà vaig descobrir que m’apassionava la il·lustració infantil i des de llavors no he parat d’investigar i treballar dins d’aquest àmbit.
Dins el món de la il·lustració he publicat en àmbits publicitaris, en disseny d’estampats per tèxtil i productes de papereria, per revistes infantils i editorials, i també he realitzat diverses exposicions col·lectives i individuals.
Treballo amb tècniques tradicionals, el color és un dels principals elements que fa que la meva obra existeixi, ja que es una explosió de colors vibrants, superposició de capes, aiguades transparents i taques que creen el meu propi univers. L’aquarel·la és la tècnica amb la que em sento més còmode, també utilitzo tintes i superposició d’altres tècniques mixtes com ceres, llapis de color i grafit. Gaudeixo creant mons màgics i imaginaris on podreu trobar cels estrellats, peixos voladors, balenes còsmiques i altres animals fantàstics que viuen en un entorn oníric.

CONTACTA AMB LA MARTA

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!