Mònica Martínez

Mònica Martínez

Soc il·lustradora i pintora. Actualment, resideixo a Salamanca, encara que vaig néixer a Girona, on torno moltes vegades l’any. Vaig estudiar Belles Arts a la Universitat de Salamanca i em vaig especialitzar en dibuix i pintura, també un Grau en Educació Social, a més de fer un Màster en Educació Artística en Institucions Socials i Culturals a la Universitat Complutense de Madrid.

Des de sempre he tingut debilitat per pintar retrats, la figura humana, els animals i la naturalesa, de la mateixa manera que elements de la vida quotidiana. M’agrada retratar el ritme de la rutina, marcat per particularitats com el pas del temps i el seu moviment en les estacions de l’any, així com la singularitat dins de la seva època i període, entre altres aspectes. El meu treball es basa en tècniques tradicionals, intentant experimentar amb elles i investigar les seves possibilitats i, especialment, els últims anys a través de les tintes acríliques.

El món de la pintura, el dibuix i la il·lustració és la meva passió, ja que mai he deixat de tenir al meu costat un llapis, un pinzell, un paper o una paret. Per això, sempre estic encantada d’assumir nous estímuls, portar les meves il·lustracions a altres mons i plasmar en el paper allò que el cap té a la seva imaginació.

CONTACTA AMB LA MÒNICA

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!