Susana Rosique

Susana Rosique

Donostiarra, llicenciada en Psicologia per la Universitat Politècnica de València.
Es va traslladar a Madrid, on va fer diverses exposicions de pintura i dibuix a través de la Red de Arte Joven de la Comunitat de Madrid.
Va col·laborar a la secció infantil de la revista “Hacer Familia” durant més de 15 anys, desenvolupant continguts per a públic infantil, iniciant llavors la seva trajectòria com a il·lustradora de llibres infantils per a desenes d’editorials espanyoles i estrangeres, il·lustrant tot tipus de gèneres (novel·la juvenil, conte, poesia infantil, teatre, àlbum il·lustrat…), però sempre buscant l’expressivitat, l’humor, la tendresa, i un missatge positiu dels personatges i la seva atmosfera.

Treballa tant amb tècniques artesanals (aquarel·la, acrílics, tinta, collage) com amb tècniques digitals i mixtes. També fa treballs en 3D, en forma d’escultures i miniatures de personatges propis i aliens.

El seu treball ha estat premiat als International Latino Book Awards (Los Angeles, EUA), i seleccionat diverses vegades per la Fundación Cuatrogatos (Miami, EUA) i per l’OEPLI (Espanya).
També ha estat inclosa al Catàleg IberoAmérica Ilustra (8è Catàleg i Exposició, Mèxic) i a la mostra internacional d’il·lustradors al Children’s Reading Festival de Sharjah (Emirats Àrabs) el 2017 i 2018, i al volum “Reinas de la ilustración española del siglo XXI” (Norma Editorial, 2019). Aquest any, el seu àlbum “Mañana será otro día” (Fun Readers Ed.) va ser finalista als Premis Fundación Cuatrogatos, i el seu àlbum “Singular” ho va ser al Concurs internacional d’Àlbum il·lustrat Biblioteca Insular de Gran Canària – A buen Paso.

Més informació sobre il·lustració i llibres publicats:

http://susanarosique-ilustradora.blogspot.com.es

Espai artesà d’escultura de personatges:

https://www.etsy.com/shop/BestWishesCreatures

CONTACTA AMB LA SUSANA

 

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!