Harmonia

EL PROJECTE

Harmonia és un conte basat en fets reals. L’experiència personal de l’autora quan va estar al Brasil la va inspirar a escriure un conte amb un toc d’imaginació i un missatge dirigit a tots els públics. És un projecte amb uns objectius ben clars: ensenyar els valors innats com éssers de la natura que som i el treball de les emocions.

Al llarg de la història apareixen preguntes que faran interactuar al lector i plantejar-se qüestions com “a què tens por?

Els infants són esponges, aprenen molts conceptes i coneixements a l’escola, a casa, etc. i els adults en som un referent. Els valors i el reconeixement de les emocions és un àmbit que es treballa molt poc i en canvi és primordial per al desenvolupament personal.

Aquest conte és un reflex del moment que hem viscut fins ara i encara estem vivint. A través de l’harmònica combinació de text, colors i imatge el conte llança una llista de missatges perquè grans i petits en facin una reflexió i ho posin en pràctica a la vida real.

 


Característiques del llibre
40 pàgines
Format: 21 x 23 cm
Enquadernació: Tapa dura

CONEIX A L’AUTORA

 Gemma Guasch, il·lustradora i autora

Em dic Gemma Guasch i vaig néixer al 1991. Fins ara he viscut a Vilafranca del Penedès, tot i que em considero ciutadana del món. Des de sempre l’art ha estat la meva passió. Crear, innovar i educar són valors que formen part de mi.

Vaig estudiar Comunicació Audiovisual i Disseny Gràfic, d’on el 2017 vaig donar a llum la meva marca Bondia design.

També em dedico al camp de l’educació en el lleure i l’educació emocional. Actualment estic cursant un màster en Arteterapia Gestalt, una fabulosa mescla dels dos àmbits que m’apassionen.

A través de la il·lustració, l’escriptura i el joc intento transmetre missatges i valors per a un món millor.

Un viatge a Sud-Amèrica al 2016 em va fer descobrir la faceta d’il·lustradora que porto dins i és després d’aquest segon viatge a Brasil al 2019/20 que neix aquest conte tan especial. Espero que us agradi!

www.gemmaguaschdesign.wordpress.com

Instagram: @bondiadesign

SISTEMES DE PAGAMENT

1) PayPal (en el lloc web d’edita).

2) Amb targeta de crèdit o dèbit al lloc web d’Edita (amb la seguretat de PayPal però sense necessitat de tenir un compte PayPal).

3) Fent una transferència al número ES17 0081 0050 1800 0107 7808/BSAB ESBB – EDITORIAL – indicant amb un correu electrònic a info@edita.cat la informació de pagament, el projecte i el nom del mecenes.

En el cas que s’arribi a finançar el projecte, es procedirà a editar i maquetar el llibre i finalment es publicarà. Una vegada es publiqui es faran les entregues dels exemplars en la presentació o s’enviarà a l’adreça que s’indiqui.

Si el projecte no s’arriba a finançar i no es realitza el llibre es tornaran totes les aportacions als seus mecenes.

Mecenes (13)

 1. Joan Pulido 
  2 hours ago
  €30
 2. Anna Mangado 
  2 hours ago
  €22
 3. georgina coll mozota 
  4 hours ago
  €12
 4. Alba Calaf Gozalo 
  4 hours ago
  €12
 5. Laia Esbert 
  5 hours ago
  €12
 6. Alexandre Torne 
  19 hours ago
  €22
 7. mireia anglada ferrerons 
  19 hours ago
  €12
 8. GEMMA MUNNE CANALS 
  1 day ago
  €12
 9. Carles Adell 
  3 days ago
  €12
 10. Anna Ferret lorenz 
  3 days ago
  €30
 11. Francisco Javier Guerra Ballesteros 
  3 days ago
  €12
 12. Anna Barnola llovera 
  3 days ago
  €12
 13. Luis Miguel Rodríguez Guillen 
  3 days ago
  €12

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!