El poemari dirigit a nens i joves d’entre 5 i 15 anys ‘Potetes de sucre’ ha estat publicat per El Cep i la Nansa en coedició amb la plataforma de micromecenatge Verkami. La doctora en Lingüística general a la Universitat de Barcelona Rosmarí Torrens és l’autora d’aquest recull de poemes.

El llibre es completa amb les il·lustracions de la llicenciada en Belles Arts, Marta Barbal, i una versió audiollibre amb la veu de l’autora i el violí de la coneguda Estel Villaronga del grup folk-pop intimista Nikosia.

L’obra vol fer arribar la poesia als més petits de la casa i despertar l’interès d’aquests en aquest art. Al llibre es poden trobar poemes referents a la por, l’amistad, el respecte, i també temes menys transcendentals, com el joc o la diversió, igual d’important en el desenvolupament dels infants.
No és el primer èxit de l’editorial El Cep i la Nansa pel que fa a coedicions, entre les obres més destacades estan ‘Glú’, escrit pel Cavi Basté i il·lustrat per la Nona Umbert i el receptari “Les receptes de la Teresa” publicat el passat abril.