La Cova del Gegant


EL PROJECTE:

La Cova del Gegant és un projecte que vol plasmar en paper, a través d’il·lustracions i paraules, l’existència de la Cova del Gegant, a Sitges. L’objectiu d’aquest conte és fer viure als nens i nenes la història de’n Joanet. El petit viu a la Masia de les Coves, molt a la vora del mar i de l’espadat rocós que hi ha a Miralpeix (Sitges), on es troba la Cova del Gegant. En aquest lloc s’hi van recollir restes òssies que es van identificar com una mandíbula del Neardental, eines de sílex i altres restes.

SINOPSIS:

En Joanet, amb la seva cabreta la Saltirona, gaudeixen de l’entorn i tenen un gran ensurt que divertirà i emocionarà molt als nens i a la vegada els motivarà per introduir-los a l’arqueologia i a la descoberta de l’entorn. Serà una eina perquè pares i mestres puguin mostrar el coneixement de l’entorn i el nostre passat més proper.Característiques del llibre
36 pàgines
Format: 24 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura

Coneix els autors

Carme Panyella, autora

Carme Panyella

La Carme va néixer a Sitges l’any 1946. És mestra i psicòleg, educadora en diferents unitats de l’escoltisme. Ha esmerçat tota la vida laboral, com a mestra i psicopedagoga en escoles, instituts i en l’equip psicopedagògic del Garraf. Ha cursat a l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès “Redacció i millora de textos” i “Teoria i pràctica del conte infantil”.
És autora del conte “La Garsa del pati blau” (2010). També és coautora del treball de recerca culinària “Sitges cuina d’arrels. De la sitja al plat” (2015), recull de fets històrics i receptari a fi de conservar el llegat cultural i gastronòmic.

 

Artur Duch, il·lustrador

Artur Duch

 

L’Artur Duch va néixer a Sitges l’any 1951. Estudià a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. S’ha dedicat tota la vida professional a la pintura, l’escultura i a l’obra gràfica. En aquests gairebé 50 anys, les seves obres han estat exposades i adquirides en galeries d’art dels països catalans, Espanya i Europa. Ha col·laborat en la il·lustració i edició de llibres de bibliòfil i altres.

 

 

Mecenes (12)

 1. Mireia Ribas Saumell 
  3 days ago
  €100
 2. SONIA LOPEZ VILLA 
  1 week ago
  €50
 3. Andres Noguero Cazorla 
  1 week ago
  €12
 4. Jordi Pique Vericat 
  2 weeks ago
  €25
 5. Roger Ripoll 
  3 weeks ago
  €25
 6. Josep Ripoll 
  1 month ago
  €50
 7. Ajuntament de Sitges 
  1 month ago
  €20
 8. Ajuntament de Sitges 
  1 month ago
  €25
 9. Ajuntament de Sitges 
  1 month ago
  €50
 10. Ajuntament de Sitges 
  1 month ago
  €300
 11. Ajuntament de Sitges 
  1 month ago
  €300
 12. Ajuntament de Sitges 
  1 month ago
  €300

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!