L’alzina de Cal Gol

EL PROJECTE

Un conte basat en fets reals que ens deixa el testimoni d’un viatge emocional i la seva gestió durant la vivència d’un gran incendi forestal.

Quan l’incendi del 2021, entre la Conca de Barberà i l’Anoia, va cremar l’alzina de Cal Gol, un arbre de 450 anys molt estimat pels habitants de Sant Martí de Tous i altres indrets, l’autora d’aquest va tenir la necessitat de traslladar la vivència de forma escrita i il.lustrada. De seguida va pensar que les il.lustracions havien de ser creades per l’Anna Obiols, per la seva sensibilitat, amor per la natura i per la seva bonica manera d’expressar a través de les seves pròpies il.lustracions.

El conte vol mostrar tot un recorregut d’emocions des que va començar l’incendi fins que va ser extingit.

Un conte que vol ser també un acompanyament emocional davant situacions dramàtiques i difícils. També un cant a la vida, representada al conte amb els elements de la natura, aire, aigua, foc i terra.

 

 


Característiques del llibre
36 pàgines
Format:  A4
Enquadernació: Tapa dura

L’AUTORA, GLÒRIA REGORDOSA

Criada a la comarca de l’Anoia, de la qual estic corpresa. Sóc una apassionada de la diversitat cultural i de practicar banys de bosc. Anys cap aquí em vaig formant en l’acompanyament emocional. M’encanta escriure. Visc la vida com un continu procés d’aprenentatge!

 

 

LA IL·LUSTRADORA, ANNA OBIOLS LLOPART

Llicenciada en Història de l’Art amb estudis d’Il·lustració, Artteràpia i Literatura. Professionalment cultivo la creació artística, la literària i la pedagògica, tres disciplines que sempre s’han anat intercalant i retroalimentant en la meva trajectòria.
Com a autora he publicat una setentena de títols a editorials d’aquí i de l’estranger i he obtingut premis com l’Apel·les Mestres, el Parcir i el Juul.
Com a il·lustradora he publicat “Els Tocacels”, a l’Agenda de la Dona de 1997 al 2001, a la Revista “Escrits d’Art”, he creat un joc de l’oca per l’empresa Bayer…
www.subianna.cat
http://instagram.com/annaobiolsllopart

 

SISTEMES DE PAGAMENT

1) PayPal (en el lloc web d’edita).

2) Amb targeta de crèdit o dèbit.

En el cas que s’arribi a finançar el projecte, es procedirà a editar i maquetar el llibre i finalment es publicarà. Una vegada es publiqui es faran les entregues dels exemplars en la presentació o s’enviarà a l’adreça que s’indiqui.

Si el projecte no s’arriba a finançar i no es realitza el llibre es tornaran totes les aportacions als seus mecenes.

 

Mecenes (9)

 1. ELISA ELIAS VIDAL 
  17 hours ago
  €28
 2. Àssum Aguilera 
  18 hours ago
  €38
 3. Gemma Robert Roca 
  2 days ago
  €28
 4. Ricard Torelló Enrich 
  3 days ago
  €28
 5. Anònim
  3 days ago
  €28
 6. Anònim
  3 days ago
  €28
 7. Leila Martínez Ojea 
  3 days ago
  €70
 8. Pep Alemany 
  3 days ago
  €48
 9. Diputació de Barcelona  
  1 week ago
  €2,000

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!