Un àngel majestuós

En una terra no molt llunyana habitada per éssers nobles i bondadossos, un Ser molt especial captiva l’atenció de tot un poble.

Admirats per la seva valentia amb la que ha de fer front en el seu dia a dia, el poble no dubte ni un moment i s’uneix per una causa solidària entregant la seva generositat, bondat i tota la seva màxima implicació per tal d’assolir un repte important.

De tota la solidaritat neix un acompanyament excepcional on es desencadenarà una història entranyable carregada d’esperança.Característiques del llibre
48 pàgines
Format: 17 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura

Coneix les autores

Eva Escalera Oliveda

Vaig néixer l’any 1978 a Barcelona. Durant la meva infantesa recordo que m’agradava molt escriure i escrivia moltíssimes cartes per arreu. Després de cursar COU vaig orientar-me cap a un CFGS en Secretariat de Direcció i vaig dedicar-me al sector administratiu durant uns anys. Anys després vaig adonar-me que la branca sanitària i el tracte humà era el que m’omplia més. Vaig cursar posteriorment un CFGM Tècnic de Farmàcia i desde ja fa uns quants anys n’exerceixo i estimo aquesta professió que tant m’aporta personalment i professionalment.

 

Casada i amb un fill de 7 anys qui m’ha portat a escriure aquesta petita història que va passar, i la vivim a casa intensament a causa del seu naixement on va patir una paràlisi cerebral.

 

Marta Capdevila Planta, il·lustradora


Vaig neixer amb una sordesa bilateral profunda. Aquest fet ha marcat tota la vida, vaig lluitar dins del silenci per aprendre a comunicar-me amb el món que envoltava. Vaig aprendre a parlar i llegint els llavis que m’ha servit per ser autònoma a la societat.Estic casada amb un noi oient i tenim quatre fills, un d’ells també va neixer amb una sordesa com la meva.Vaig aprendre a dibuixar gràcies a la meva tieta Roser Capdevila a qui li dec la meva habilitat pel dibuix. Vaig treballar per empreses Estudi del Mariscal i Cromosoma una productora de dibuixos animats i editorial de les Tres Bessones.

 

 

Mecenes (20)

 1. BELEN BORDES 
  7 hours ago
  €22
 2. Teresa Fernandez Bover 
  13 hours ago
  €12
 3. Margarida Bove 
  13 hours ago
  €22
 4. miriam rodriguez 
  2 days ago
  €22
 5. Francisco Sánchez Bautista 
  2 days ago
  €12
 6. sandra rovira 
  3 days ago
  €22
 7. Elisa Machado Vergara 
  5 days ago
  €22
 8. Montse Mas Vidal 
  5 days ago
  €22
 9. Rosa Rovira 
  6 days ago
  €50
 10. Aleix Tantiña Espuña  
  6 days ago
  €12
 11. Gloria Rovira 
  1 week ago
  €35
 12. Gloria Rovira 
  1 week ago
  €22
 13. Mireia Pujol Puig 
  1 week ago
  €22
 14. Laura Corominas Rovira 
  1 week ago
  €12
 15. Vicente Miguel García Ivorra 
  2 weeks ago
  €12
 16. IMMA ILLA 
  2 weeks ago
  €12
 17. Yolanda Pujol 
  2 weeks ago
  €12
 18. Dolors Armadans 
  2 weeks ago
  €12
 19. José Escalera Oliveda 
  2 weeks ago
  €12
 20. Joaquim Rovira 
  2 weeks ago
  €35

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!